VCK-Kwinta congres 2017: Is meten weten?

28 november 2017
(Hele dag)
ICC Gent, Gent
VCK

Is meten weten? Dat is het thema van het VCK Congres dat dit jaar plaatsvindt op dinsdag 28 november 2017 in het ICC Gent.

Is meten weten?

"Meten is weten" is de mantra van kwaliteitsmanagers. Of het nu gaat om het meten van klantentevredenheid, het bepalen van kpi's bij een nieuwe strategie of het uitrollen van een project over kwaliteitscultuur: metingen komen er altijd aan te pas.

Maar meten is geen doel op zich. Bovendien verliezen we uit het oog wat we meten. Meten is pas weten, als je weet wat je meet. Tijdens het congres krijg je kritische reflecties over meten voorgeschoteld en tonen we goede praktijken waarmee je aan de slag kunt.

Programma

Het congres duurt de hele dag en wordt afgesloten met de uitreiking van de Kwinta Business Excellence Award 2017 en een feestelijke receptie.

De hele dag ontmoet je collega-kwaliteitsmanagers tijdens de koffiepauzes, de lunch en de receptie na afloop. Alle drankjes en eten zijn uiteraard inbegrepen in je inschrijving.

Congrespartners

Sprekers

Meer info volgt.

Congrespartners

Locatie

ICC Gent - International Convention Center
Van Rysselberghedreef 2, Gent
Website: iccghent.com

Parkeren

In de ondergrondse parking van het ICC bevinden zich 100 parkeerplaatsen. De parking Sint-Pietersplein en de parking Gent-Sint-Pieters bevinden zich in de buurt van het ICC.

Openbaar vervoer

Het treintstation Gent Sint-Pieters ligt op een tiental minuten wandelen van het ICC Gent.

Congrespartners

Deelnameprijs

Leden van het Kwinta-netwerk nemen gratis deel aan het congres. Niet-leden betalen €500.

Kwinta bedrijfsleden 3 personen gratis
Kwinta lid als micro-onderneming 1 persoon gratis
Niet-lid € 500

Het Kwinta lidmaatschap omvat heel wat voordelen naast gratis deelname aan het congres. Lid worden als micro-onderneming kan aan € 500/jaar, lid worden als bedrijf aan € 1.250/jaar.

Congrespartners

Schrijf je in via onderstaand formulier

Is je bedrijf lid van Kwinta en wil je je 3 personen gratis inschrijven, vul dan 3 x dit formulier in (naam, voornaam, e-mail, organisatie). Wil je lid worden?

Adresgegevens enkel in te vullen door niet-Kwintaleden:

Wie heeft je het VCK aangeraden?
Datum: 
28/11/2017 (Hele dag)
Voeg toe aan je agenda