Kwinta Club: Lichaamstaal bij onderhandelingen

18 oktober 2017
18:00
Designcenter De Winkelhaak, Antwerpen
VCK

Ben je consultant, auditor, freelancer of coach? Dan is de Kwinta Club, een nieuw initiatief van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg, iets voor jou. Tijdens deze events inspireren we je met een aantal sprekers en willen we te weten komen wat jouw expertise is, zodat we opdrachten kunnen matchen met jouw profiel.

Programma

Lichaamstaal bij onderhandelingen

Coach Sofie-Ann Bracke geeft tips en tricks rond lichaamstaal bij onderhandelingen, afgestemd op consultants, auditors, freelancers en coaches.

Hoe Kwinta jouw expertise kan gebruiken

An Kint van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg legt uit hoe het VCK bemiddelt tussen vragen vanuit het netwerk en experten die oplossingen kunnen bieden. Het VCK krijgt namelijk met de regelmaat van de klok vragen en opdrachten binnen en wil daarbij helpen door naar betrouwbare partners te kunnen doorverwijzen. Wil jij ook opdrachten van ons ontvangen? Dan kan je je tijdens dit event aan ons voorstellen.

Afsluitende drink

We sluiten de avond af met een netwerkdrink.

Locatie

Designcenter De Winkelhaak
Lange Winkelhaakstraat 26
Antwerpen

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

De Winkelhaak ligt op 5 minuten stappen van het treinstation Antwerpen-Centraal. Wandel over het Koningin Astridplein in de richting van het Radisson Sas Astrid Hotel. Sla rechtsaf. Je bent nu in de Carnotstraat. De eerste straat links is de Lange Winkelhaakstraat.

Met de wagen

De Winkelhaak bevindt zich in de Lage-emissiezone van Antwerpen. Check vooraf of jouw voertuig nog in Antwerpen binnen mag.

Parkings dichtbij

  • Parking Zoo, inrit in de Lange Winkelhaakstraat (Max. hoogte 1,70m). Voor Parking Zoo geldt voor de bezoekers van "De Winkelhaak" een voordeeltarief, vraag ernaar aan het onthaal.
  • Parking Firoel (openlucht), inrit Congresstraat, uitrit Bisschopstraat.
  • Parking Nova, inrit via Van Schoonhovestraat.
  • Parking Astrid, inrit via koningin Astridplein.

Deelnameprijs

  • Als VCK/Kwinta-lid of expert schrijf je gratis in.
  • Niet-leden: € 150 per persoon (excl. 21% BTW).
Wie heeft je het VCK of deze activiteit aangeraden?
Datum: 
18/10/2017 - 18:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via