Kwinta sessie: Continuïteit op de werkvloer en tevreden klanten

21 mei 2019
16:00
Flanders Investment & Trade, Brussel
VCK

Jeroen Heijmans, beleidsadviseur op het hoofdkantoor van schoonmaakbedrijf CSU, vertelt over zijn praktische transitie naar een mensgericht personeelsbeleid en duurzaamheid, waardoor het ziekteverzuim meer dan halveerde.

Jeroen HeijmansMedewerkers zijn in een dienstverlenende organisatie, zoals een schoonmaakbedrijf, het allerbelangrijkste. Daarom wilde schoonmaakbedrijf CSU het voorbeeld geven. Goed omgaan met mensen staat voor hen op gelijke hoogte als optimale schoonmaakkwaliteit en efficiënte processen.

Enkele jaren geleden zette Jeroen Heijmans, beleidsadviseur op het hoofdkantoor van CSU, het project "Fris in je werk" op de sporen: een brede waaier aan activiteiten om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden en het verzuim te beheersen en voorkomen.

Resultaat? Het ziekteverzuim halveerde en medewerkers waren gelukkiger en productiever geworden, wat bijdraagt aan de continuïteit op de werkvloer en daarmee aan klantentevredenheid. Het project draagt bij aan een financieel gezond bedrijf.

Jeroen Heijmans werd uitgeroepen tot Business Improvement Manager 2018 door het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) en zal tijdens deze Kwinta sessie zijn mensgerichte personeelsbeleid uit de doeken doen.

Praktisch

De Kwinta sessie vindt plaats op dinsdag 21 mei 2019 om 16u.

Locatie

Zenithgebouw
Flanders Investment & Trade - zaal Shanghai (8ste verdieping)
Koning Albert II-laan 37
1030 Brussel

Het Zenithgebouw bevindt zich op wandelafstand van het treinstation Brussel-Noord. Op 100 meter van het gebouw bevindt zich een publieke parking in de WTC-toren.

Programma

15u30 Verwelkoming
16u00 Kwinta sessie door Jeroen Heijmans (CSU)
18u00 Netwerkdrink

Deelnameprijs

  • Als VCK/Kwinta-lid schrijf je gratis in. Als je organisatie lid is van VCK/Kwinta kunnen 3 personen gratis inschrijven.
  • Niet-leden: € 150 per persoon (excl. 21% BTW). Consultants of coaches die geen lid zijn van het VCK, kunnen niet deelnemen aan de sessie.
Consultants of coaches die geen lid zijn van het VCK, kunnen niet deelnemen aan de sessie. Toch geïnteresseerd? Neem contact op met An Kint.
Datum: 
21/05/2019 - 16:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via