Kwinta sessie in Limburg: Ontdek goede praktijken

26 september 2017
16:00
Actief Interim, Lummen
VCK

Dirk Ceulemans van Borealis Polymers en Davy Peeters van het Waterbouwkundig Laboratorium stellen goeie kwaliteitspraktijken uit hun organisatie voor.

Programma

Customer Support Teams: samenwerken aan klantentevredenheid

Dirk Ceulemans is Group Quality Manager Base Chemicals & LAT– Group Quality & PPMO bij  Borealis Polymers en deelt zijn verhaal over Customer Support Teams.

De doelstellingen van multi-site productie locaties zijn niet altijd geharmoniseerd met deze van een centrale opererende business en sales force.  Dit leidde meer en meer tot onbegrip, soms (onbewust) mekaar tegenwerkende activiteiten en conflicterend relaties.

Met de realisatie van “Customer Support Teams” hebben we business & sales terug samengebracht om inzicht te verwerven in mekaars wereld van uitdagingen en opportuniteiten, met de klant en zijn tevredenheid als centraal uitgangspunt.

Blijven leren en blijven verbeteren

Davy Peeters is manager kwaliteit, veiligheid en milieu bij het Waterbouwkundig Laboratorium. Hij vertelt hoe het Waterbouwkundig Laboratorium omgaat met kwaliteitszorg binnen een context van een overheidsinstelling waarbij kennis- en expertise in een adviserende rol gecombineerd wordt met een sterk gedreven onderzoeksmentaliteit.  

In 10 jaar tijd is het kwaliteitssysteem via tal van verbeteringen uitgegroeid tot een systeem dat is aangepast aan de noden van de organisatie en de mensen.

Door dagelijks kritisch stil te staan bij het eigen functioneren, slaagt het Waterbouwkundig Laboratorium erin te blijven leren en te blijven verbeteren. Peeters vertelt over de systemen vanwaar hij komt, welke valkuilen hij tegenkwam en welke evoluties hij ziet.

Praktisch

De Kwinta sessie vindt plaats op dinsdag 26 september 2017 bij Actief Interim (Lummen).

15u30 Ontvangst
16u00 Start van de sessie
18u00 Netwerkdrink

Locatie

Actief Interim (gebouw Access 26)
Bosstraat 67
3560 Lummen

Parkeren op de carpoolparking van Lummen

Elk bedrijf in het gebouw Access 26 heeft toegewezen parkings voor de eigen medewerkerkers en slechts enkele bezoekersparkings die dan ook meestal bezet zijn.  De bedrijven in het gebouw hebben een afspraak ivm goed nabuurschap om ervoor te zorgen dat er niemand parkeert op de plaatsen van andere bedrijven.  Al de parkeerplaatsen hebben een bordje met naam van het bedrijf.

Voor bezoekers in groep raden we aan om te parkeren op de carpoolparking van Lummen.

De parking bevindt zich aan uitrit 26 van de A2 (E314) en is bewegwijzerd. GPS-coördinaten:

  • Latitude: 50.997381983758
  • Longitude: 5.198528708732

Vanaf de carpoolparking is het nog een kwartier stappen. Parkeren in de bosstraat is door het politiereglement verboden.

Deelnameprijs

  • Als VCK/Kwinta-lid schrijf je gratis in. Als je organisatie lid is van VCK/Kwinta kunnen 3 personen gratis inschrijven.
  • Niet-leden: € 150 per persoon (excl. 21% BTW).
Wie heeft je het VCK of deze activiteit aangeraden?
Datum: 
26/09/2017 - 16:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via