Kwinta webinar met Sofie-Ann Bracke: Houding voor gezondheid, zelfbeeld en interactie met anderen

22 augustus 2018
12:00
VCK

Lichaamscoach Sofie-Ann Bracke verzorgt een Kwinta Webinar op woensdag 22 augustus 2018 om 12u.

Houding voor gezondheid, zelfbeeld en interactie met anderen

Wat je doet met je lichaam, hoe je staat, zit, loopt, is van grote invloed op je leven - meer dan dat we beseffen.

Je houding is belangrijk voor je gezondheid. De meesten onder ons weten al wel dat lang op een computer zitten nefast is voor onze nek, schouders en onderrug. Maar het gaat nog verder dan dat, want van je wervelkolom zijn er zenuwen die naar o.a. de organen gaan. Als je wervelkolom ineengezakt is kan dat een invloed hebben op bijvoorbeeld je spijsvertering, je ademhaling, je hartslag.

Je lichaamshouding bepaalt ook je zelfbeeld en drukt uit hoe je over jezelf denkt. Als je bijvoorbeeld ineengezakt zit zal je je makkelijker neerslachtig voelen.

En ten slotte is houding van belang voor hoe je overkomt bij anderen en hoe je met hen relateert. Hoeveel plaats neem je in, hoe zorg je voor jezelf in relatie met anderen?

In dit webinar kijken we naar de invloed van houding op deze drie aspecten van ons leven.

Over de spreekster

Sofie-Ann Bracke is lichaamscoach met een duidelijke missie. Ze wil je leren om jouw lichaamstaal en lichaamshouding in te zetten om betere resultaten te behalen in het contact met andere mensen. Zowel in trainingen en coachings kijkt ze hoe je reageert op anderen en ook hoe je naar jezelf kijkt. Zo ontdek je via het lichaam hoe je mentaal en emotioneel in de wereld staat.

Praktisch

De Kwinta webinar zal ongeveer drie kwartier duren. Op het einde kan je vragen stellen.

Inschrijven

Deze activiteit is exclusief voor leden. Heb je de mail erover gemist met de instructies om in te schrijven? Stuur dan een bericht naar bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be om je in te schrijven.

Je kunt de webinar best volgen via de browser Chrome (of Firefox) of via de app van Anymeeting op je smartphone/tablet. Schrijf je je in, dan kan je meteen best even checken of je alle benodigde software hebt geïnstalleerd zodat je optimaal de webinar kunt volgen.

Datum: 
22/08/2018 - 12:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via