Kwinta webinar met Stephen Hacker over omgaan met transformatorische verandering

06 november 2018
17:00
VCK

Als aanloop naar zijn masterclass over Transformational Leadership, geeft Stephen Hacker in deze Engelstalige webinar een voorproefje. De Kwinta webinar start op dinsdag 6 november 2018 om 17 uur.

Omgaan met transformatorische veranderingen

De dubbele kracht van versnelde verandering en toenemende complexiteit zorgen ervoor dat organisaties incrementele verandering overstijgen. Het omgaan met transformatorische verandering vereist andere denkwijzen en methodologieën dan standaardisering en permanente verbetering.

De ontwikkeling van transformatorische leiders is dan ook erg belangrijk geworden.

In deze webinar schetst Hacker kort de kentering in de ontwikkeling van leiderschap. Tijdens zijn keynote op het VCK congres zal hij die evoluties verder uitdiepen.

Over de spreker

Stephen is een auteur en consultant die de nadruk legt op leiderschap, samenwerking en organisatorische performance. Hij is actief in verschillende organisaties wereldwijd, waar hij aan de basis staat van transformatorische initiatieven en leiders coacht in de huidige wereld van versnelde verandering.

Tot de negen boeken van zijn hand behoren onder meer: Transformation Desktop Guide, Transformational Leadership, Transformation Fieldbook, Leading Peak Performance, Surfing Tsunamis en onlangs nog The Trust Jogger.

Na een zakelijke loopbaan als senior leader bij Procter & Gamble werd hij Executive Director van The Performance Center, een multi-universitaire organisatie die aan actieonderzoek doet. Op dit moment is hij CEO en medeoprichter van Transformation Systems International, LLC. Hij is voormalig voorzitter en fellow van de American Society for Quality.

Praktisch

De Kwinta webinar zal ongeveer een half uur duren. Op het einde kan je vragen stellen.

Inschrijven

Deze activiteit is exclusief voor leden. Je ontvangt een e-mail met daarin de link waarop je je kunt inschrijven. Heb je de mail erover gemist met de instructies om in te schrijven? Stuur dan een bericht naar bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be om je in te schrijven.

Je kunt de webinar best volgen via de browser Chrome (of Firefox) of via de app van Anymeeting op je smartphone/tablet. Schrijf je je in, dan kan je meteen best even checken of je alle benodigde software hebt geïnstalleerd zodat je optimaal de webinar kunt volgen.

Datum: 
06/11/2018 - 17:00
Voeg toe aan je agenda

Delen via