Kwinta webinar: Risicoanalyse als tool voor je organisatie

30 oktober 2018
11:30
VCK

Alle normen die opgesteld zijn volgens de High Level Structure, vereisen dat er risicogebaseerd gedacht wordt binnen de organisatie. In de vorige normversies werd dit al verwacht, maar in de jongste versies wordt dit expliciet benoemd als eis.
 
In het kader van risicogebaseerd denken is een dynamische risicoanalyse is een must/van essentieel belang voor iedere organisatie. Hoe weet je nu welke maatregelen je het best treft om risico’s te beperken en kansen te optimaliseren? Hoe pak je dit op een pragmatische manier aan? En hoe doe je dat op strategisch, tactisch en operationeel niveau binnen jouw bedrijf?
 
Ilse Gilio, senior consultant-trainer bij Allanta vzw, licht in deze webinar enkele methodes voor risicoanalyse toe, en de manieren waarop je deze kan customizen en koppelen aan oorzaakanalyse, opvolging van genomen acties en de verificatie op de effectiviteit ervan. Leg je oor te luister en stel je vragen. Allanta heet je van harte welkom!

Over de spreker

lse Gilio kan als senior consultant voor Allanta rekenen op haar jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement, process management, change management, interne audits (gecertificeerd Lead Auditor ISO 9001:2015), begeleiden van externe audits, verbeterprojecten en het optimaliseren van kwaliteitsdocumentatie. Deze kennis en ervaring deed ze op tijdens verschillende projecten in de automobielsector (IATF 16949) en andere productieomgevingen (ISO 9001).

Praktisch

De Kwinta webinar start dinsdag 30 oktober 2018 om 11u30 en zal ongeveer een half uur duren. Op het einde kan je vragen stellen.

Inschrijven

Deze activiteit is exclusief voor leden. Je ontvangt een e-mail met daarin de link waarop je je kunt inschrijven. Heb je de mail erover gemist met de instructies om in te schrijven? Stuur dan een bericht naar bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be om je in te schrijven.

Je kunt de webinar best volgen via de browser Chrome (of Firefox) of via de app van Anymeeting op je smartphone/tablet. Schrijf je je in, dan kan je meteen best even checken of je alle benodigde software hebt geïnstalleerd zodat je optimaal de webinar kunt volgen.

Datum: 
30/10/2018 - 11:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via