Masterclass Business Excellence 2018

01 juni 2018
09:30
AZ Maria Middelares, Gent
VCK

Eendaagse masterclass met de winnaars van de Kwinta Business Excellence Awards 2017: Mieke Frijters (zaakvoerder van ATF wegenbouw) en Linda Staessen van het kwaliteitsteam van AZ Maria Middelares.

Programma

Een enthousiast team

Mieke Frijters is zaakvoerder van ATF wegenbouw in Zandvliet en won de Kwinta Business Excellence Award 2017 voor de bedrijfssector (Corporate) met een project waarin geluk, plezier en tevreden werknemers de weg vormen naar tevreden klanten.

 "Het maakt niet zoveel uit welk beroep je hebt of wat je doet", zegt Frijters. "Het is de sfeer en alles wat er omheen draait dat maakt of je gelukkig bent op je werk. Als je een tevreden gevoel hebt, is de kwaliteit sowieso een pak hoger."

Hoe kwaliteit laten doordringen in de organisatie?

Linda Staessen, Ann Van Oost en Annelies Lippens, het kwaliteitsteam van het AZ Maria Middelares in Gent, slaagden erin om kwaliteit in iedere cel van het ziekenhuis te brengen.

"We hebben kwaliteit tastbaar, meetbaar, zichtbaar en dynamisch gemaakt", legt Staessen uit. "Daardoor is er een blijvend effect op de veiligheidscultuur met duidelijk aantoonbare resultaten voor de patiënt". Zo springt bij internationale audits de aandacht voor warme zorg en top-downengagement van de staf eruit.

Je kandidaat stellen voor de Kwinta Business Excellence Award? Dan is deelnemen aan deze masterclass de perfecte voorbereiding voor  je dossier in 2018.

Locatie

De masterclass vindt plaats op vrijdag 1 juni 2018:

09u00 Ontvangst
09u30 - 12u00 Verwelkoming door An Kint
Linda Staessen en Ann Van Oost: "Hoe kwaliteit laten doordringen in de organisatie?" (met pauze)
12u00 Lunchpauze en netwerking
13u00 - 16u00 Mieke Frijters: "Een enthousiast team" (met pauze)
16u00 Bedanking en einde

Locatie

AZ Maria Middelares
Buitenring-Sint-Denijs 30
9000 Gent

Meld je aan bij het onthaal. Van daaruit kan je de pijltjes volgen.

Bereikbaarheid en parking

Het AZ Maria Middelares is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Gent Sint-Pieters neem je tram 1 (richting Flanders Expo). De tram stopt aan de halte Maalte op een boogscheut van het ziekenhuis, van waar je te voet verderstapt of op een pendelbus overstapt die je tot aan de ingang rijdt.

Kom je met de auto, dan kan je je wagen kwijt op de bezoekersparking. Na afloop van de masterclass ontvang je een uitrijticket, waarmee je de parking kunt verlaten.

Voor wie?

  • Leidinggevenden
  • Alle professionals met een interesse in strategisch beleid en business excellence

Deelnameprijs

  • € 300 voor VCK-Kwinta leden
  • € 500 voor niet-leden
  • Gratis voor deelnemers van Kwinta labo's en de Kwinta junior
  • Gratis voor de juryleden van de Kwinta awards

Geniet van de bundelkorting: indien je ook de masterclass over Transformational Leadership met Stephen Hacker volgt op 28 november, geniet je van een bundelkorting. Als lid betaal je voor je deelname aan beide masterclasses € 500 (in plaats van € 600) en als niet-lid € 800 (in plaats van € 1.000).

Datum: 
01/06/2018 - 09:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via