VCK-Kwinta congres 2018: Innovatieve kwaliteit en kwalitatieve innovatie

29 november 2018
09:30
BluePoint Antwerpen (ALM), Berchem
VCK

Het VCK Congres 2018 verkent de wisselwerking tussen kwaliteit en innovatie.

UK English version

Al eens naar een 3D-film gaan kijken? En ook eens met een dichtgeknepen oog door een van beide glazen gekeken van de 3D-bril die op je neus staat? Al snel mis je waar het om gaat. Je krijgt een verkleurd beeld. Pas als je door beide glazen kijkt, zie je de wereld in 3D.
 
Zo is het ook met kwaliteit en innovatie: het een kan niet zonder het ander. Op het snijpunt van kwaliteit en innovatie, daar gebeurt het, want als je niet innoverend aan kwaliteit werkt, ben je al snel op achtervolgen aangewezen.
 
Omgekeerd geldt hetzelfde: kwalitatieve innovatie moet gericht zijn op je klant en in al je processen ingebakken. Als je geen systematische verbeteringen voor ogen hebt, waarom zou je dan al die moeite doen om te innoveren?

Op het programma

Innovatieve kwaliteit én kwalitatieve innovatie, dus. Daarop gaan we ons focussen tijdens het VCK congres 2018. Verwacht je aan internationale keynote sprekers, bijzondere ontmoetingen en workshops waarbij je zelf de handen uit de mouwen steekt.

De dag ervoor, op woensdag 28 november 2018, kan je trouwens opwarmen tijdens de masterclass Transformational Leadership door Stephen Hacker. Je leert een hele dag lang de kneepjes van Transformational Leadership gebruiken en ontwikkelt je benaderingen, vaardigheden, mindsets en werkwijzen om een succesvolle leider te worden. Vergeet je niet apart in te schrijven indien je de masterclass wil bijwonen.

Congrespartners

BSI GroupFlanders Make  Knowliah

Sprekers

Omgaan met transformatorische verandering

De dubbele kracht van versnelde verandering en toenemende complexiteit zorgen ervoor dat organisaties incrementele verandering overstijgen. Het omgaan met transformatorische verandering vereist andere denkwijzen en methodologieën dan standaardisering en permanente verbetering.

De ontwikkeling van transformatorische leiders is dan ook erg belangrijk geworden. De interessante kentering in de ontwikkeling van leiderschap, die gebaseerd is op origineel onderzoek, wordt hier uiteengezet.

Stephen is een auteur en consultant die de nadruk legt op leiderschap, samenwerking en organisatorische performance.  Hij is actief in verschillende organisaties wereldwijd, waar hij aan de basis staat van transformatorische initiatieven en leiders coacht in de huidige wereld van versnelde verandering. Tot de negen boeken van zijn hand behoren onder meer: Transformation Desktop Guide, Transformational Leadership, Transformation Fieldbook, Leading Peak Performance, Surfing Tsunamis en onlangs nog The Trust Jogger.

Na een zakelijke loopbaan als senior leader bij Procter & Gamble werd hij Executive Director van The Performance Center, een multi-universitaire organisatie die aan actieonderzoek doet. Op dit moment is hij CEO en medeoprichter van Transformation Systems International, LLC.  Hij is voormalig voorzitter en fellow van de American Society for Quality.

Meer namen van sprekers volgen binnenkort

Congrespartners

BSI GroupFlanders Make  Knowliah

Locatie

BluePoint Antwerpen (het vroegere ALM)
Filip Williotstraat 9
2600 Berchem

Je kunt gratis en zonder code aanmelden op het draadloos internet van BluePoint Antwerpen.

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

  • Trein: station Berchem of Antwerpen Centraal
  • Bus 90, 91 en 92 (opstaphalte Berchem Station, afstaphalte Berchem Roderveldlaan)
  • Tram 7 & 15: halte Jan Moorkens of Pulhof

Pendelbussen tussen station Antwerpen-Berchem en BluePoint Antwerpen

Zowel 's ochtends als 's avonds kan je aan het treinstation Antwerpen-Berchem een pendelbusje nemen naar BluePoint Antwerpen.

Bereikbaarheid met de wagen en parkeren

Hoewel je ondergronds (betalend) kunt parkeren bij BluePoint, voor de deur en in de omliggende straten, kan parking schaars zijn. Daarom raden wij je aan om te carpoolen met collega's of het openbaar vervoer te nemen. Vanaf het treinstation van Antwerpen-Berchem voorzien we immers pendelbussen. Kom je toch met de auto, dan neem je op de Antwerpse Ring afrit 5 (Berchem).

Congrespartners

BSI GroupFlanders Make  Knowliah

Deelnameprijs

Kwinta lidmaatschap voor bedrijven (Wil je met meer dan 3 personen inschrijven, dan betaal je vanaf de 4de persoon een kortingstarief van € 250 (excl. btw). 3 personen gratis
Kwinta lidmaatschap voor zelfstandigen en kmo's 1 persoon gratis
Niet-lid € 500

Het Kwinta lidmaatschap omvat heel wat voordelen naast gratis deelname aan het congres. Lid worden als zelfstandige of kmo kan aan € 500/jaar, lid worden als bedrijf aan € 1.250/jaar.   

Geniet van de bundelkorting als niet-lid: neem je ook deel aan de masterclass Transformational Leadership op 28 november, dan geniet je van een bundelkorting. Je betaalt  € 800 (in plaats van € 1.000) voor je deelname aan de masterclass en dit congres.

Congrespartners

BSI GroupFlanders Make  Knowliah

Schrijf je in via onderstaand formulier

Adresgegevens enkel in te vullen door niet-Kwintaleden:

Schrijf je collega's in

Is je bedrijf lid van Kwinta en wil je 3 personen gratis inschrijven, vul dan hieronder de gegevens in van je 2 andere collega's die willen deelnemen:

Datum: 
29/11/2018 - 09:30
Voeg toe aan je agenda

Delen via