Alexander Platteeuw

Alexander Platteeuw

Certification disruptor
-
Certables

Ik ben Alexander Platteeuw. Met Certables.com heb ik een online oplossing gecreëerd voor het beheer van al uw certificaten, en het up to date houden van al die informatie.

Geraakt u ook gefrustreerd door het beheren via Excel van certificatie data?

Bent u het beu om al die info elk jaar opnieuw bijeen te harken?

Om maar te zwijgen van de onzekerheid over het steeds up to date zijn van de certificaten zelf…

Certables.com biedt de oplossing. Een online platform waarop ieder gecertificeerd bedrijf zijn certificaten plaatst, en zich linkt met leveranciers en klanten. Het platform maakt dat alle informatie steeds up to date is, en u hoeft nooit nog klanten en leveranciers lastig te vallen ivm certificaten.

Het gebrek aan een gecentraliseerde database van certificaten, en het eiland principe bij veel bedrijven, hebben gemaakt dat ik Certables.com heb opgericht. Met 20 jaar ervaring in de wereld van Q en food safety certificatie, heb ik het platform gefinetuned zodat het door iedere industrie kan gebruikt worden.

Voor peace of mind, correcte data, en een 21e eeuw digitale benadering van certificatie beheer moet u bij Certables.com zijn.

Meer info op www.certables.com

Bio-ingenieur scheikunde

10 jaar ervaring als QA manager in verschillende voedingsbedrijven, in België en het buitenland

10 jaar ervaring als lead auditor food safety standards (BRC, IFS, autocontrole, etc.) bij Vinçotte (> 500 audits uitgevoerd)

Sinds 2010 zelfstandig coach, consultant & trainer in food safety materies, niet alleen voor de voedingsindustrie, maar ook aanverwante sectoren zoals de verpakkingsindustrie, logistiek, sociale werkplaatsen, etc.

Meer info op www.aplusquality.be

Tijd om audits af te schaffen?

2018. 20 jaar geleden werd de eerste BRC norm uitgegeven. Een kleine aardverschuiving in de manier waarop we wereldwijd tegen voedselveiligheid aan kijken. Ik herinner mij nog goed de eerste keer dat ik die eerste versie onder handen kreeg (ik was op dat moment werkzaam als QA manager op een ver Schots eiland).

Waar zit Kafka (in jouw bedrijf)?

Herinner je je de tijd toen de regering een Kafka-meldpunt lanceerde? Een idee van toenmalig staatssecretaris voor Administratieve Vereenvoudiging, Vincent Van Quickenborne. Het was tot begin dit jaar een online meldpunt waarop je kafkaiaanse toestanden kon melden bij overheidsadministraties.

Mijn ervaring met Japanse kwaliteitsbeleving

Japanners en discipline. De 2 woorden lijken uit zichzelf samen te vloeien. Het beeld van een toegewijde werknemer in uniform, netjes wachtend in de rij, gedisciplineerd en zwoegend “voor Het Bedrijf” komt automatisch in je op. Een mythe? Een cliché? Alexander Platteeuw wou het wel eens met mijn eigen ogen zien, en trok daarom naar Japan.

Delen via

Stel je vraag