Frank Demeyer

Frank Demeyer

Zaakvoerder
-
PORTHAS

PORTHAS werd opgericht in 2015 om bedrijven, bedrijfsleiders, en managers te ondersteunen en te coachen. PORTHAS kan, vooral bij specifieke groei- en veranderingsmomenten, extra wind in de zeilen geven.

We coachen u bij het uitzetten van de strategie, het uittekenen en optimaliseren van de processen en de bedrijfsstructuur en het activeren van een passende bedrijfscultuur.

Maatwerk is hierbij onze troef. Geen voorgekauwde technieken en systemen, maar praktische oplossingen afgestemd op de specifieke problemen en opportuniteiten van de klant.
Steeds vertrekkende vanuit de knowhow, eigenheid en dynamiek van iedere onderneming kunnen we, samen met en voor onze klanten, meerwaarde creëren.

Hier maakt PORTHAS het verschil: We willen door een gefocuste, persoonlijke en individuele begeleiding, bedrijfsleiders en managers laten scoren bij hun stakeholders. Dat is de uitdaging, de missie van PORTHAS

www.porthas.be

Als bedrijfsleider van PORTHAS vertel ik u graag eerst even iets kort over mijn loopbaan. Je hebt als klant immers het recht om te weten welke partner je in huis haalt als je voor PORTHAS kiest. Ik heb tijdens mijn boeiende loopbaan immers moeten vaststellen dat consultancy een vlag is die vele ladingen dekt.

Mijn carrière kende zijn start bij het Stadsbestuur van Gent in de sector van openbare werken en stadsontwikkeling. Daarna was ik bij Electrabel enkele jaren actief in de directie Marketing en Public Affairs om vervolgens, als Verantwoordelijke Kwaliteit, het beste uit diverse organisatiebeheerssystemen in de praktijk te implementeren.

In 2006 werd ik lid van het Managementteam van Eandis. Eerst als Directeur Corporate Governance, vervolgens als Directeur Personeel- en Organisatiebeheer. Het in lijn houden van strategie, structuur en cultuur in een snel groeiend bedrijf, waar teamwork centraal stond, is een fantastische ervaring geweest.

Als bestuurder van o.a. Telenet en Synergrid en als expert in het ziekenhuis AZ Jan Palfijn kon ik, vanuit een andere rol, de kennis van de Corporate Governance in de praktijk toepassen. Als bestuurder bij AA Gent is het ook mijn bedoeling om anderen te laten scoren, letterlijk dan. 

Stel je vraag