Martine Couder

Martine Couder

Zaakvoerder - Martine Couder Coaching
-
Maat Consultancy GCV

Ik ben een bevlogen en resultaatsgerichte coach, mentor en managementconsultant met een solide reputatie als hands-on HR Manager/Projectmanager in Belgische en internationale organisaties. Sinds 2011 ben ik actief als business- en leiderschapscoach voor managers en ondernemers.

Het is mijn missie om mensen aan te sporen de verantwoordelijkheid voor hun (professionele) leven op te nemen en hun talenten ten volle te gebruiken. Ik ben ervan overtuigd dat zelfinzicht, authenticiteit en eigenaarschap de motors van een succesvol en evenwichtig leven zijn en ik deel met plezier mijn kennis en ervaring met ondernemers, leidinggevenden en professionals die willen excelleren en waarachtig leiderschap tonen. Slim delegeren maakt hierbij het verschil: het is dé hefboom om met een topteam topresultaten te behalen en ontspannen te leiden en begeleiden.

Ik gebruik ik mijn brede ervaring op het gebied van HRM, change management, people management en executive coaching om jouw business te versterken en helpen groeien.

Dit onder de vorm van individuele coaching, mentoring en in-company trainingen op het gebied van leiderschap, leidinggeven, people management en delegeren. Ik organiseer ook regelmatig workshops, masterclasses, en onlineprogramma’s, specifiek over slim delegeren. Je kan hierover meer vernemen op www.martinecouder.com

Leiderschap begint bij jezelf. Pleidooi voor zelfbewust leiderschap

In hun boek "Lead first before Leading Others, A Life Planning Resource" betogen de auteurs en leiderschapsexperts Stephen Hacker en Marvin Washington dat in een wereld van versnelde verandering en toenemende complexiteit, zelfleiderschap essentieel is voor de effectieve leider die transformationele resultaten wil neerzetten.

Leidinggeven zonder omwegen: doen wat werkt voor jou

Over management, leiderschap en leidinggeven zijn al heel wat (dikke) boeken geschreven, maar “Leidinggeven zonder omwegen” is niet het zoveelste boek vol met (al dan niet) bruikbare theorieën, modellen en typologieën over management en leiderschap.

De synergie van employee engagement

Niet zo lang geleden was ik getuige van een hevige discussie tussen jonge HR-medewerkers binnen een bekend internationaal bedrijf, (voorlopig nog) marktleider in zijn sector, schrijft Martine Couder in een nieuwe bijdrage. Het onderwerp van de discussie?

Delen via

Stel je vraag