Kwinta Business Excellence Award

De Kwinta Business Excellence Award beloont de meest overtuigende link tussen een aantoonbare strategie en aantoonbare resultaten.

De jury gaat voor de persoon (of personen), die voor het verbeterproject en de daaruit vloeiende business excellence cruciaal is. Het dossier moet wel aantonen dat de persoon integraal deel is van en drijvende kracht is binnen de organisatie, en dat de leiding van de organisatie het verbeterproject als deel van hun lange termijn strategie ziet.

Timing

Zondag 29 september 2019 Deadline om je dossier in te dienen
Vrijdag 18 oktober 2019 Eerste jurybijeenkomst: selectie van kandidaten
Vrijdag 8 november 2019 Tweede jurybijeenkomst: presentatie door kandidaten
Donderdag 21 november 2019 Uitreiking awards tijdens het VCK congres 2019

Dien je dosssier nu in >>

Doel

Het VCK wil business excellentie erkennen en cultiveren. Daarom is het hoofddoel van de award om excellente praktijken te erkennen en ze als inspiratiebron voor te stellen aan andere organisaties.

Eventueel kunnen meerdere personen samen, in co-leiderschap of als team, een dossier indienen. Het is echter niet de organisatie waaraan de jury een award toekent.

De winnaars van de award en de publieksprijs worden, na de selectieprocedure, bekend gemaakt op 21 november 2019.

Juryvoorzitter Jos Corstjens licht in onderstaand filmpje toe waar hij naar op zoek is:

Awardwinnaar 2018

Bart Ceulemans, Quality Manager bij Continental Automotive Benelux, won de Kwinta Business Excellence Award 2018 met een project waarin kwaliteit in elk proces en product ingebakken zit.

De publieksprijs ging naar het kwaliteitsteam van CNH Industrial.

Stel je kandidaat >>