Kwinta junior 2018

Sta je aan het begin van je carrière in de kwaliteitswereld? Of is er net een juniorprofiel in jouw bedrijf binnengewandeld? Met het coachingstraject voor beginnende kwaliteitsprofessionals krijg je een blik achter de schermen bij andere bedrijven.

Wat is het?

Je komt samen met andere beginnende kwaliteitsmanagers in een gastbedrijf - SUEZ, Brussels Airport en Durabrik hebben al toegezegd. Daar krijg je een blik achter de schermen van het kwaliteitsmanagement.

Bovendien kan je je vragen kwijt in een beschermde omgeving. De andere deelnemers en coach Vic Fonderie helpen je verder. Je leert meteen ook andere beginnende kwaliteitsmanagers kennen, handig om kennis en ervaringen uit te wisselen, dus. Dit coachingstraject is gratis inbegrepen in het Kwinta lidmaatschap 2018.

Vic Fonderie heeft van in de beginperiode van imec als kwaliteitsmanager bij het Leuvense onderzoekscentrum rond nanotechnologie gewerkt. Begin 2017 ging hij met pensioen. Hij leidt het traject in goede banen.

Schrijf je in voor het traject

Je kunt op elk moment van het jaar nog in het juniorprogramma stappen. We hopen dat je aan zoveel mogelijk samenkomsten kunt deelnemen zodat je het maximum uit het traject haalt.