Nieuws

Subscribe to Kwinta.be

Kennismanagement als framework voor innovatie

Innovatie is uiteenlopende kennis uit verschillende domeinen combineren en zo tot nieuwe dingen komen. Dat vindt Hans Van Heghe, CEO van Knowliah, een erkend expert op het gebied van informatie- en kennismanagement.

Hoe je een succesvol leider wordt, nu en in de toekomst

Wil jij een succesvolle leider zijn, nu en in de snel veranderende toekomst? Stephen Hacker helpt je op weg.

Programma VCK congres in één oogopslag

Het programma voor het VCK Kwinta congres 2018 ligt bijna in zijn plooi. Ontdek waaraan je je op 29 november mag verwachten.

Dit zijn de 8 genomineerden voor de Kwinta Bachelor, Master en PhD Award

Maak kennis met de genomineerde studenten en stem op jouw favoriet voor de publieksprijs van de Kwinta Bachelor, Master en PhD Award via de Kwinta Facebookpagina.

Balans vinden tussen kwaliteit en innovatie

Hoe hou je in een snelgroeiend bedrijf zoals XeniT de balans tussen kwaliteit en innovatie in evenwicht? "Indien je kwaliteit niet inbouwt, kom je nooit tot innovatie", zegt Ronny Timmermans, CEO and Managing Director van XeniT.

ISO 9001, de moeder der ISO's

Ken je de reclame van de jaren '80 voor een bekend merk van spaghettisaus, waarbij gerefeerd werd naar La Mamma en haar geheim recept? Ik vond het een sterk statement rond authenticiteit. La Mamma beheerste haar proces, stond er garant voor. En ze was er trots op!

"Kwaliteit en innovatie horen meer dan ooit samen"

Innovatie zonder kwaliteit is geen innovatie, vindt Dirk Torfs, algemeen directeur van Flanders Make, het strategisch onderzoekscentrum van en voor de maakindustrie: "Kwaliteit zit ingebakken in innovatie."

Business Excellence 2.0 in de praktijk

Mensen goesting doen krijgen in kwaliteit. Dat was het hoofddoel van Bénédicte Colpaert, Head of Prevention & Business Excellence bij Umicore, toen ze Business Excellence 2.0 uitrolde in haar organisatie.

Statistische samplingmethode onder de loep

Quality Assurance Manager Patricia Goethals rolde een auditproces met een statistische samplingmethode uit bij Wolters Kluwer. In de Kwinta sesie met goede praktijken stelde ze haar project voor.

Must-knows over intelligent informatiemanagement

De cruciale rol van informatiemanagement in je auditprocessen en de digitale transformatie: daarop focuste Ronny Timmermans van XeniT tijdens een Kwinta webinar.