Aanwervingen door wetenschappers, voor wetenschappers

Op zoek naar een medewerker in en rond het laboratorium of in Quality Assurance? Lab Support helpt je de juiste kandidaten te vinden wanneer jij ze nodig hebt dankzij hun inzicht in je business.

Ideaal dus als je op zoek bent naar tijdelijk of vast personeel, zoals laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers.

Beschikbaar binnen 48 uur

Via Lab Support kan je ook hooggekwalificeerde freelance experts inschakelen. De freelance consultants zijn volledig gescreende experts die vaak beschikbaar zijn binnen 48 uur. Daarom kunnen ze snel ingeschakeld worden in een breed scala aan projecten binnen de voeding, farmaceutische, (petro)chemische, medical device en biotech sector, van Quality Assurance en compliance tot R&D en andere taken binnen je proces.
 
Lab Support is het grootste laboratorium-recruitmentbedrijf in België en is sinds 1985 actief. Het creëerde het concept van recrutering door wetenschappers, voor wetenschappers.  Dat wil zeggen dat alle recruitment consultants van Lab Support een wetenschappelijk diploma én ervaring hebben in de industrie waarvoor ze recruteren.

Tijdens het VCK Congres over "Is meten weten?" kan je op de kennisbeurs terecht bij de experten van Lab Support voor al je vragen. Je kunt ook Steven Van Gucht contacteren via +32 3 808 21 79.

Delen via

Reactie

Plaats ook op: