Als perfectie de norm wordt

Dankzij de invoering van World Class Manufacturing zette CNH Zedelgem grote stappen vooruit inzake kwaliteit, efficiëntie en veiligheid. De fabrikant van landbouwmachines haalde met zijn project een nominatie in de recente Industrie Awards. World Class Manufacturing is een productiesysteem met tien technische en tien managementpijlers, gebaseerd op concepten als Total Industrial Engineering (TIE), Total Quality Control (TQC), Total Productive Maintenance (TPM) en Just in Time (JIT).

Delen via

Verwante artikelen

Waarom je kwaliteit niet meer kunt managen in een simpele spreadsheet

Regelgeving, standaarden, interne processen,... de omgeving van een organisatie verandert constant. Aan jou de continue uitdaging om te borgen dat je dienstverlening blijft voldoen aan verwachtingen en kwaliteitseisen. Een hele klus. Hoe ga jij daarmee om?

"Gevoeligheid voor taal en cultuur heel belangrijk"

In de Kwinta sessie van juni deelde Hans Punter, Director Quality bij Siemens Industry Software, zijn internationale ervaringen met het managen van kwaliteit. Rekening houden met culturele verschillen is een must.

Hoe interne kwaliteitszorg en externe kwaliteitsbewaking elkaar versterken

Odisee en Howest waren in 2014 genomineerd in de categorie "onderwijs" van de Kwinta Excellence Award, een prima aanleiding om hen te vragen "A Manual for internal quality assurance in higher education" te recenseren. Paul Garré, directeur onderwijs en kwaliteit bij Odisee, bijt de spits af.