Attentia wint Kwinta Excellence Award in categorie bedrijfssector

De jury van de Kwinta Excellence Award heeft Carine Huysveld, gedelegeerd bestuurder bij sociaal secretariaat Attentia, unaniem als winnaar gekozen van de Kwinta Excellence Award 2015 in de categorie bedrijfssector.

De voorbije jaren heeft Huysveld heel sterk ingezet op het verhogen van het intern werknemersengagement, wat zich vertaalt in een positieve evolutie van de klantentevredenheid en de groei van de organisatie met mooie omzetgroeicijfers.

Tomeloze energie

"Tomeloze energie. Dat is wat Carine Huysveld tijdens haar presentatie, en ongetwijfeld ook in haar eigen organisatie, uitstraalt", schrijft juryvoorzitter Jos Corstjens in het juryrapport.

"En dat is ook nodig om een hele organisatie om te buigen naar een nieuwe toekomst: de omzet verhogen, nieuwe, competitieve diensten ontwikkelen en tegelijk de kosten beheersen."

"Ook in dit dossier blijkt dat proces- en organisatieverbeteringen enkel kunnen lukken met geëngageerde medewerkers. Door te werken rond klantgerichtheid, ‘well being’ van het personeel en te investeren in communicatie werden ook op dit vlak bewezen en extern erkende resultaten geboekt."

Kwaliteit bovenaan

"Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Als dienstverlener moeten wij topkwaliteit leveren aan onze klanten", reageert Huysveld in deze korte videoreactie.

Eandis

De andere genomineerde in de categorie bedrijfssector was Bart De Coninck, afdelingshoofd organisatiebeheer bij energieleverancier Eandis. "Bart De Coninck slaagde erin om mede via knap uitgekiende systemen en methodes de organisatie matuurder te maken", legt de jury uit. "Zo werd de organisatie weerbaarder in een sterk veranderende zakelijke omgeving."

"Het dossier valt vooral op door procesgerichte verbetertrajecten die een bijna mathematische systematiek en methodiek weten te combineren met betrokkenheid van medewerkers in alle lagen. Een grote organisatie over de muurtjes leren kijken. Werken aan rollen en verantwoordelijkheden en leiderschap brachten meetbare verbetering. Het geheel leidde dan ook tot het behalen van een ISO9001 accreditatie."

Delen via