Belg bekroond met Amerikaanse Lancaster Medal

Willy Vandenbrande heeft in Texas de Lancaster Medal ontvangen van ASQ. Een erkenning voor zijn jarenlange toewijding en bijdragen aan de internationale gemeenschap van kwaliteitsprofessionals.

Willy Vandenbrande"Het was voor mij een grote eer om de Lancaster Medal te mogen ontvangen van ASQ", zegt Vandenbrande. "De Lancaster award is er specifiek op gericht om mensen te belonen die zich  inzetten voor het internationaal aspect van kwaliteit en die ook internationaal kwaliteit proberen te vertegenwoordigen en verbeteren."

Allemaal dezelfde passie

"Zelf heeft mij dat altijd heel erg aangesproken. Het is ontzettend boeiend om op conferenties mensen te ontmoeten uit verschillende landen en met verschillende culturen maar allemaal met dezelfde passie voor kwaliteit."

"Naast het vooruitkijken naar de toekomst en het integreren van kwaliteit met duurzaamheid, denk ik dat de jury dat heeft gewaardeerd in de nominatie."

Bekijk de reactie van Willy Vandenbrande:

Delen via

Verwante artikelen

Willy Vandenbrande

Column: waar is de logica?

Ik ben al een eeuwigheid consultant en ik klaag niet. Integendeel, er zijn heel wat functies die een stuk zwaarder zijn en/of meer kennis vereisen. Maar er zijn ook gemakkelijkere beroepen en zelfs beroepen waar je helemaal niets voor moet kennen, zoals klimaatwetenschapper.

Column: En aan het eind wint kwaliteit altijd

Louis Paul Boon, een van mijn favoriete schrijvers, eindigt zijn beroemde boek "Mijn Kleine Oorlog" met de zin: "Schop de mensen tot ze een geweten krijgen". Of tenminste: eindigde zijn boek zo, want in een volgende uitgave werd er fatalistisch aan toegevoegd: "Wat heeft het alles voor zin?".

GDPR : Zo ga je aan de slag met de nieuwe privacyregels

Op 25 mei 2018 is het zover. Dan treedt de GDPR – General Data Protection Regulation – in werking. Met die nieuwe regelgeving wil Europa de privacy van zijn burgers beter beschermen. Al wie dan nog gegevens over personen verzamelt en gebruikt, zal daarvoor een gegronde reden nodig hebben. Maar wat betekent dit nu voor jouw organisatie?