Boost je kwaliteit

Om je organisatie te stimuleren en te ondersteunen biedt het VCK Quality Challenges aan. Een VCK-ambassadeur brengt tijdens een bezoek aan je organisatie opportuniteiten en risico's over een bepaald thema in kaart.

Vraag een quality challenge aan >>

Hoe werkt het?

Quality ChallengeEen VCK-ambassadeur komt als buitenstaander een halve dag objectief kijken naar één aspect van jullie processen en zal een aantal opportuniteiten en risico’s in kaart brengen en een actieplanopstellen. Na afloop van de challenge ontvang je het volledig rapport.

Over welke thema's?

Thema's gaan van lean tot kwaliteitscultuur, van digitale transformatie tot kwaliteitsstrategie, engagement op de werkvloer, efficiëntie en effectiviteit van processen, circulaire economie,...

Hoe vraag ik het aan?

Een quality challenge is gratis inbegrepen in het VCK-lidmaatschap. Vraag een ambassadeursbezoek aan voor een quality challenge via onderstaande knop, daarna gaan wij op zoek naar de geschikte expert.

Vraag een quality challenge aan >>

Delen via

Verwante artikelen

Ontdek kwaliteit bij VCK-leden tijdens Open Bedrijvendag

Komende zondag 6 oktober zwaaien honderden organisaties de deuren open voor Open Bedrijvendag. Ook enkele VCK-leden geven je een rondleiding achter de schermen.

Inspiratie en ondersteuning over compliancy

Speel je een expliciete rol in de compliancy en/of regulatory affairs van je organisatie? Dan kan je voortaan terecht in de Compliancy Club, een nieuwe service voor leden van het VCK.
Het kwaliteitsteam van Materialise

Werken aan kwaliteit bij Materialise

Ontdek hoe het kwaliteitsteam van Materialise mee de schouders zet onder innovatie in 3D-printing bij Materialise, een internationaal en snelgroeiend succesverhaal.