Durabrik rijft Kwinta Business Excellence Award 2016 binnen

Anneleen Warmoes, kwaliteitsmanager bij Durabrik Bouwbedrijven, sleept de Kwinta Business Excellence Award 2016 in de wacht.

Volgens de jury heeft Anneleen meest overtuigd door een bewezen en verankerd "good to great" verbeterproject in haar organisatie op de sporen gezet. Zo heeft ze haar collega's geïnspireerd op hun weg naar excellence.

"Verandertrajecten om een hele organisatie klantgericht te maken vergen veel volharding. Die volharding plus het inzicht dat het van de mensen zelf moet komen illustreren duidelijk dat Anneleen en haar organisatie duidelijk weten waar ze mee bezig zijn", zegt de jury.

De eerste gedachte die bij veel juryleden opkwam na haar presentatie was "Boots on the ground".  Haar ijzersterke dossier en overtuigende presentatie getuigen van enthousiasme en doorleefdheid.

Nominatie Modular Lighting Instruments

Ook het dossier van Bart Maeyens van Modular Lighting Instruments kon de jury bekoren. Daarom werd Modular Lighting Instruments genomineerd. Het heeft de voorbije 2 jaar hard gewerkt aan de omslag van interne design focus naar externe klant-focus via hun waardehuis en hun klantenreis.

Daarmee oogsten ze al externe erkenning op een beurs door als zevende op ruim 2000 deelnemers te finishen. "Bart streeft naar de betrokkenheid van alle medewerkers en ook op dat vlak ziet de jury tractie", klinkt het in de motivatie van de jury. De jury kon ook het aspect van kwaliteit in de marketing als aanpak appreciëren.

Delen via

Verwante artikelen

Oproep kandidaten Kwinta Business Excellence Award

Ken je iemand die zich dagelijks inzet voor een verbetertraject en de daaruit vloeiende business excellence? Of beter nog: ben je zélf zo iemand?
Mieke Frijters

VCK-lid Mieke Frijters in de prijzen

Mieke Frijters, zaakvoerder van ATF wegenbouw in Zandvliet, heeft woensdagavond de "Womed Award" in de wacht gesleept, de prijs voor de beste onderneemster van het jaar.

Achter de schermen bij Continental Automotive Benelux

Tijdens de eerste Kwinta sessie van het jaar gaan we op bezoek bij Continental Automotive Benelux. Quality Manager Bart Ceulemans doet zijn Business Excellence-project uit de doeken en geeft je een blik achter de schermen.