Durabrik rijft Kwinta Business Excellence Award 2016 binnen

Anneleen Warmoes, kwaliteitsmanager bij Durabrik Bouwbedrijven, sleept de Kwinta Business Excellence Award 2016 in de wacht.

Volgens de jury heeft Anneleen meest overtuigd door een bewezen en verankerd "good to great" verbeterproject in haar organisatie op de sporen gezet. Zo heeft ze haar collega's geïnspireerd op hun weg naar excellence.

"Verandertrajecten om een hele organisatie klantgericht te maken vergen veel volharding. Die volharding plus het inzicht dat het van de mensen zelf moet komen illustreren duidelijk dat Anneleen en haar organisatie duidelijk weten waar ze mee bezig zijn", zegt de jury.

De eerste gedachte die bij veel juryleden opkwam na haar presentatie was "Boots on the ground".  Haar ijzersterke dossier en overtuigende presentatie getuigen van enthousiasme en doorleefdheid.

Nominatie Modular Lighting Instruments

Ook het dossier van Bart Maeyens van Modular Lighting Instruments kon de jury bekoren. Daarom werd Modular Lighting Instruments genomineerd. Het heeft de voorbije 2 jaar hard gewerkt aan de omslag van interne design focus naar externe klant-focus via hun waardehuis en hun klantenreis.

Daarmee oogsten ze al externe erkenning op een beurs door als zevende op ruim 2000 deelnemers te finishen. "Bart streeft naar de betrokkenheid van alle medewerkers en ook op dat vlak ziet de jury tractie", klinkt het in de motivatie van de jury. De jury kon ook het aspect van kwaliteit in de marketing als aanpak appreciëren.

Delen via

Verwante artikelen

Business excellence bekroond bij Continental Automotive

Bart Ceulemans, Quality Manager bij Continental Automotive Benelux, wint de Kwinta Business Excellence Award 2018 met een project waarin kwaliteit in elk proces en product ingebakken zit.

Onderzoek in de prijzen dat kwaliteit wearables verbetert

Michele Pavan, PHD Engineering Technology aan de KU Leuven, wint de Kwinta PhD Award 2018 met een onderzoek naar kwaliteitsproblemen bij het lasersinteren van polyamide.

Wie wint de publieksprijs Kwinta Business Excellence Award 2018? Jij beslist!

De jury heeft 4 kandidaten genomineerd voor de Kwinta Business Excellence Award 2018 en maakt de winnaar ervan bekend op 29 november. Nu is het aan jou om te stemmen voor de publieksprijs.

Reactie

Plaats ook op: