"Feel the new Quality way" in Parijs

Wil je internationale collega's ontmoeten en vissen in de wereldwijde vijver van ideeën en inspiratie? Dan bieden zowel het Amerikaans congres in mei als het Europees kwaliteitscongres in juni je een unieke kans om je te laten inspireren.

Het Europees kwaliteitscongres is dit jaar een niet te missen bijeenkomst voor de Belgische kwaliteitsmanagers, want dit jaar vindt het plaats op een boogscheut van Brussel: in Parijs!

Het Europese kwaliteitscongres strijkt van 21 tot 22 juni neer aan de oevers van de Seine. Je kunt tot 31 maart je tickets bestellen tegen het early bird-tarief van €750.

Amerikaans kwaliteitscongres

Van 30 april tot 2 mei 2018 vindt in Seattle de World Conference on Quality and Improvement plaats. Wil je er ook eens bij zijn? Dan hebben we goed nieuws. Schrijf je je in via het VCK, dan krijg je 30% korting: je betaalt slechts $895 in plaats van $1.295 voor je congresticket.

Geef ons (vrijblijvend) je voornaam, naam en e-mailadres door, we houden je daarna op de hoogte van hoe je je definitief inschrijft.

Delen via

Verwante artikelen

Ontdek kwaliteit bij VCK-leden tijdens Open Bedrijvendag

Komende zondag 6 oktober zwaaien honderden organisaties de deuren open voor Open Bedrijvendag. Ook enkele VCK-leden geven je een rondleiding achter de schermen.

Inspiratie en ondersteuning over compliancy

Speel je een expliciete rol in de compliancy en/of regulatory affairs van je organisatie? Dan kan je voortaan terecht in de Compliancy Club, een nieuwe service voor leden van het VCK.
Het kwaliteitsteam van Materialise

Werken aan kwaliteit bij Materialise

Ontdek hoe het kwaliteitsteam van Materialise mee de schouders zet onder innovatie in 3D-printing bij Materialise, een internationaal en snelgroeiend succesverhaal.