Hoe beïnvloed je de bedrijfscultuur?

Je bedrijfscultuur is een tweesnijdend zwaard. Het vormt zowel de belangrijkste ondersteunende als de meest belemmerende factor van de kwaliteitscapaciteit van je organisatie.

Keynote spreker Benedikt SommerhoffNochtans focussen we ons vooral op de harde aspecten, zoals processen en technologie.

Kwaliteitsmanagers erkennen het belang van kwaliteitsbewustzijn en een cultuur waarin je mag falen. Maar we missen het begrip en de middelen om de organisatiecultuur adequaat en duurzaam aan te pakken.

Hoe krijg je toch pak op die organisatiecultuur? Daarop zal Benedikt Sommerhoff tijdens zijn keynote en workshop op het VCK congres over kwaliteitscultuur focussen.

Sommerhoff is directeur Innovatie and Transformatie bij de Duitse kwaliteitsorganisatie DGQ.

Het VCK congres stelt dit jaar scherp op kwaliteitscultuur en vindt plaats op donderdag 21 november 2019. Gratis voor leden.

Schrijf je nu in >>

Delen via

Verwante artikelen

En het congresthema van 2019 is...

Quality Qulture! Een hele dag zullen we kwaliteitscultuur van alle kanten bekijken. Zet het alvast in je agenda op donderdag 21 november 2019.

Business excellence bekroond bij Continental Automotive

Bart Ceulemans, Quality Manager bij Continental Automotive Benelux, wint de Kwinta Business Excellence Award 2018 met een project waarin kwaliteit in elk proces en product ingebakken zit.

Hoe betrek je je collega's bij kwaliteit?

Hoe zorg je ervoor dat niet alleen jij verantwoordelijk bent voor kwaliteit binnen de organisatie, maar andere collega’s zich ook betrokken voelen?

Reactie

Plaats ook op: