Hoe beïnvloed je de bedrijfscultuur?

Je bedrijfscultuur is een tweesnijdend zwaard. Het vormt zowel de belangrijkste ondersteunende als de meest belemmerende factor van de kwaliteitscapaciteit van je organisatie.

Keynote spreker Benedikt SommerhoffNochtans focussen we ons vooral op de harde aspecten, zoals processen en technologie.

Kwaliteitsmanagers erkennen het belang van kwaliteitsbewustzijn en een cultuur waarin je mag falen. Maar we missen het begrip en de middelen om de organisatiecultuur adequaat en duurzaam aan te pakken.

Hoe krijg je toch pak op die organisatiecultuur? Daarop zal Benedikt Sommerhoff tijdens zijn keynote en workshop op het VCK congres over kwaliteitscultuur focussen.

Sommerhoff is directeur Innovatie and Transformatie bij de Duitse kwaliteitsorganisatie DGQ.

Het VCK congres stelt dit jaar scherp op kwaliteitscultuur en vindt plaats op donderdag 21 november 2019. Gratis voor leden.

Schrijf je nu in >>

Delen via

Verwante artikelen

Hoe werk je aan de kwaliteitscultuur in je organisatie?

Katrien Jacobs en Lieze Van Dessel gaan tijdens het VCK-congres op zoek naar een antwoord op de vraag hoe je kunt (mee)werken aan kwaliteitscultuur in je organisatie.

Ontdek hoe je de kwaliteitscultuur beïnvloedt

Wat kan je als leider doen om de (kwaliteits)cultuur te beïnvloeden? Dat ontdek je tijdens een workshop onder leiding van Ben Barbé, VP Strategy and Business Improvement Management bij J&J, tijdens het VCK congres.

Dit is de locatie van het VCK-congres 2019 over kwaliteitscultuur

De locatie voor het VCK-congres is bevestigd. Het congres over kwaliteitscultuur strijkt op donderdag 21 november neer in Antwerpen.