Hoe betrek je je collega's bij kwaliteit?

Hoe zorg je ervoor dat niet alleen jij verantwoordelijk bent voor kwaliteit binnen de organisatie, maar andere collega’s zich ook betrokken voelen?

Ga tijdens de Kwinta sessie van dinsdag 18 september mee op reis en krijg onmisbare tips en eye-openers van Jacques van Unnik van DNV GL over hoe je als kwaliteitsmanager het draagvlak vergroot:

  • Je leert je collega’s te motiveren en inspireren.
  • Je hoort de meest gemaakte fouten en valkuilen als het gaat om draagvlak creëren.
  • Je ontdekt hoe je jouw collega’s mede-eigenaar maakt van het thema kwaliteit.

De sessie vindt plaats in Best Western Plus Aldhem Hotel (Jagersdreef 1, Grobbendonk). Lid van VCK? Dan is je deelname gratis, bevestig vooraf even je komst.

Schrijf je in >>

Delen via

Verwante artikelen

Ontdek hoe je de kwaliteitscultuur beïnvloedt

Wat kan je als leider doen om de (kwaliteits)cultuur te beïnvloeden? Dat ontdek je tijdens een workshop onder leiding van Ben Barbé, VP Strategy and Business Improvement Management bij J&J, tijdens het VCK congres.

Dit is de locatie van het VCK-congres 2019 over kwaliteitscultuur

De locatie voor het VCK-congres is bevestigd. Het congres over kwaliteitscultuur strijkt op donderdag 21 november neer in Antwerpen.
Kwaliteitscultuur

Wat je moet weten over kwaliteitscultuur

Als kwaliteit al moeilijk in een definitie te gieten is, dan ligt dat voor kwaliteitscultuur nog delicater. Bovendien merk je al snel dat het niet volstaat om een koffer tools open te trekken, om aan je kwaliteitscultuur te sleutelen.