Hoe betrek je je collega's bij kwaliteit?

Hoe zorg je ervoor dat niet alleen jij verantwoordelijk bent voor kwaliteit binnen de organisatie, maar andere collega’s zich ook betrokken voelen?

Ga tijdens de Kwinta sessie van dinsdag 18 september mee op reis en krijg onmisbare tips en eye-openers van Jacques van Unnik van DNV GL over hoe je als kwaliteitsmanager het draagvlak vergroot:

  • Je leert je collega’s te motiveren en inspireren.
  • Je hoort de meest gemaakte fouten en valkuilen als het gaat om draagvlak creëren.
  • Je ontdekt hoe je jouw collega’s mede-eigenaar maakt van het thema kwaliteit.

De sessie vindt plaats in Best Western Plus Aldhem Hotel (Jagersdreef 1, Grobbendonk). Lid van VCK? Dan is je deelname gratis, bevestig vooraf even je komst.

Schrijf je in >>

Delen via

Verwante artikelen

Keynote spreker Benedikt Sommerhoff

Hoe beïnvloed je de bedrijfscultuur?

Je bedrijfscultuur is een tweesnijdend zwaard. Het vormt zowel de belangrijkste ondersteunende als de meest belemmerende factor van de kwaliteitscapaciteit van je organisatie.

En het congresthema van 2019 is...

Quality Qulture! Een hele dag zullen we kwaliteitscultuur van alle kanten bekijken. Zet het alvast in je agenda op donderdag 21 november 2019.

Business excellence bekroond bij Continental Automotive

Bart Ceulemans, Quality Manager bij Continental Automotive Benelux, wint de Kwinta Business Excellence Award 2018 met een project waarin kwaliteit in elk proces en product ingebakken zit.

Reactie

Plaats ook op: