Hoe denken andere bedrijven over kwaliteit?

Ontdek tijdens de eerstkomende Kwinta Discovery bij Carglass in Bilzen de visie op kwaliteit van Cederic Clerx en welke tools en technieken hij daarvoor inzet.

Een Kwinta Discovery (het vroegere Kwinta junior) is het geknipte moment om te zien hoe andere bedrijven over kwaliteit denken en hoe ze dat in de praktijk omzetten.

Tijdens deze Kwinta Discovery:

  • legt Product Quality Manager van Carglass Distributie in Bilzen, Cederic Clerx, op instapniveau zijn visie op kwaliteit uit,
  • welke tools of technieken hij daarvoor uit de kast haalt en
  • geeft hij je een blik achter de schermen tijdens een bedrijfsrondleiding.

De eerstkomende Kwinta Discovery vindt plaats op donderdag 31 januari 2019 van 14u tot 17u bij Carglass Distributie in Bilzen. Vooraf inschrijven is verplicht, enkel toegankelijk voor leden.

Schrijf je nu in >>

Foto beschikbaar via Creative Commons by Sylvian Raybaud (Flickr)

Delen via

Verwante artikelen

Bottas in de Mercedes

Waarom Mercedes onklopbaar is in de formule 1

We zijn vijf grand prix' ver in het formule 1-seizoen en het Mercedesteam domineert als nooit tevoren: Lewis Hamilton en Valtteri Bottas grepen vijf één-twee zeges op rij. Een unicum, waarvoor ze Judson Estes op hun blote knieën mogen bedanken.
Mannelijke crash test dummy

Column: Fitness for use (m/v)

Van zodra een product of dienst voldoet aan de eisen die eraan gesteld worden, is het kwaliteitsvol. Dat is toch wat de Amerikaanse kwaliteitsgoeroe Joseph Juran met "Fitness for use" bedoelde.
Joeri Staelens en Wim De Molder

Omgaan met menselijke fouten

Allemaal samenwerken aan kwaliteit en innovatieve procesinnovatie: dat zijn de twee pijlers waarop de kwaliteitsverbetering steunt bij CNH Industrial.