Kandidaten gezocht voor de academische awards

Heb jij bachelor-, master- of doctoraatsproeven van afgestudeerde studenten gespot die in aanmerking komen voor de academische awards?

Trommel hen dan op om deel te nemen aan de Kwinta Bachelor, Master & PhD Award 2018 of bezorg ons je lijstje met je 3 favorieten, dan nemen wij verder (vrijblijvend) contact met hen op.

Dit zijn alle stappen in een notendop:

Delen via

Verwante artikelen

Gezien op Kanaal Z

De Kwinta Business Excellence Award voor Mieke Frijters van ATF Wegenbouw is niet onopgemerkt gebleven. Kanaal Z trok naar een werf van ATF om met winnaar Mieke Frijters en VCK-directeur An Kint te praten.

ATF wegenbouw bekroond voor tevreden werknemers

Mieke Frijters, zaakvoerder van ATF wegenbouw in Zandvliet, wint de Kwinta Business Excellence Award 2017 voor de bedrijfssector (Corporate) met een project waarin geluk, plezier en tevreden werknemers de weg vormen naar tevreden klanten.

Award Healthcare naar AZ Maria Middelares

De Kwinta Business Excellence Award 2017 in de categorie Healthcare gaat naar Linda Staessen, Ann Van Oost en Annelies Lippens, het kwaliteitsteam van het AZ Maria Middelares in Gent. Ze slaagden erin om kwaliteit in iedere cel van het ziekenhuis te brengen.

Reactie

Plaats ook op: