Kwaliteit speelt sleutelrol bij succes in het digitale tijdperk

Van 11 tot 12 oktober vindt in Slovenië het 61ste Europese EOQ congres plaats, dat scherpstelt op de sleutelrol die kwaliteit speelt bij successen in het digitale tijdperk.

In het programma komen onder meer IT-oplossingen voor kwaliteitsmanagement, de digitale agenda en Industrie 4.0, transformatie en veranderingsmanagement,... aan bod. Meer informatie over het programma en de locatie vind je op eoqcongress2017.com.

20% korting op je inschrijving

Wil je er ook bij zijn? Dan hebben we goed nieuws. Indien je via VCK inschrijft dan geniet je 20% voordeel: je betaalt €632 per persoon in plaats van het normale tarief van €790 voor je congresticket. Voorwaarde is wel dat we via VCK met minstens 5 personen inschrijven.

Geef (vrijblijvend)  je voornaam, naam en e-mailadres door indien je geïnteresseerd bent om het congres bij te wonen, we houden je verder op de hoogte indien we aan het benodigd aantal deelnemers raken om van de korting te genieten.

Foto beschikbaar via Creative Commons by Samantha Cristoforetti

Delen via

Verwante artikelen

Doe vooral niet normaal! (als je wil innoveren)

De grote Amerikaanse auteur John Steinbeck heeft ooit ideeën vergeleken met konijnen: "Je krijgt er een paar, leert ermee omgaan maar voor je het weet heb je er tien". Anders gezegd: konijnen zijn productieve beesten en ons brein ook. Maar toch niet altijd, soms komen de ideeën niet en dan vooral als je ze nodig hebt.

Hyperschaalbaarheid is het nieuwe normaal

Om heel eerlijk te zijn, vroeg ik me af wat het boek "Het Belgische startuplandschap" voor mij in petto zou hebben. We worden immers allemaal om de orgen geslagen met het begrip startup en aanverwanten, zodat we al te snel denken deze eigentijds termen volledig te begrijpen en te doorgronden, schrijft Joost Cottyn in een recensie.

Belang van dicontinuïteit leren aanvaarden

Enkel voor leden
We moeten het belang van discontinuïteit leren aanvaarden als voorwaarde voor creativiteit en innovatie. Alleen dan kunnen we succesvol met de toekomstige vereisten omgaan.

Reactie

Plaats ook op: