Kwaliteit speelt sleutelrol bij succes in het digitale tijdperk

Van 11 tot 12 oktober vindt in Slovenië het 61ste Europese EOQ congres plaats, dat scherpstelt op de sleutelrol die kwaliteit speelt bij successen in het digitale tijdperk.

In het programma komen onder meer IT-oplossingen voor kwaliteitsmanagement, de digitale agenda en Industrie 4.0, transformatie en veranderingsmanagement,... aan bod. Meer informatie over het programma en de locatie vind je op eoqcongress2017.com.

20% korting op je inschrijving

Wil je er ook bij zijn? Dan hebben we goed nieuws. Indien je via VCK inschrijft dan geniet je 20% voordeel: je betaalt €632 per persoon in plaats van het normale tarief van €790 voor je congresticket. Voorwaarde is wel dat we via VCK met minstens 5 personen inschrijven.

Geef (vrijblijvend)  je voornaam, naam en e-mailadres door indien je geïnteresseerd bent om het congres bij te wonen, we houden je verder op de hoogte indien we aan het benodigd aantal deelnemers raken om van de korting te genieten.

Foto beschikbaar via Creative Commons by Samantha Cristoforetti

Delen via

Verwante artikelen

Kwaliteit en innovatie, het een kan niet zonder het ander

Al eens naar een 3D-film gaan kijken? En ook eens met een dichtgeknepen oog door een van beide glazen gekeken van de 3D-bril die op je neus staat? Al snel mis je waar het om gaat. Je krijgt een verkleurd beeld. Pas als je door beide glazen kijkt, zie je de wereld in 3D.

Eerste spreker VCK congres 2018 bekend

Een onderwerp voor het VCK congres 2018 hadden we al: "Innovative Quality & Qualitative Innovation". Nu hebben we ook de eerste spreker kunnen strikken: de Amerikaan Stephen Hacker.

Digitalisering brengt menselijke factor nog meer naar het voorplan

Door automatisatie, het gebruik van algoritmes en Big Data zal de aandacht, nog meer dan vroeger, op de menselijke factor gericht zijn.

Reactie

Plaats ook op: