Ledenvoordeel: $400 korting op deelname ASQ congres

Van 20 tot 22 mei 2019 vindt in Fort Worth (Texas) de Amerikaanse World Conference on Quality and Improvement plaats. VCK-leden genieten via de kortingscode van $400 korting op hun inschrijving.

Bill Troy van ASQHet congres telt met meer dan 100 sessies en workshops en programmeert ook twee Belgische sprekers: Willy Vandenbrande en Sabrina Gerard (Datwyler Sealing Solutions).

Wil je erbij zijn? Als lid van het VCK krijg je een korting van $400 op je inschrijving. Je betaalt $895 in plaats van $1299.

Zo ontvang je je korting:

  1. Surf naar de registratiepagina van het congres.
  2. Heb je al een gebruikersnaam bij ASQ? Log dan daarmee in. Zoniet, registreer dan eerst je gegevens.
  3. Ingelogd? Ga verder naar de inschrijving voor het congres
  4. Vul in het veld "promocode" de kortingscode in die je ontvangen hebt via mail of die je in de Kwinta-app terugvindt. Niets gekregen? bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be (Vraag je code op via mail).

Delen via

Verwante artikelen

Ontdek kwaliteit bij VCK-leden tijdens Open Bedrijvendag

Komende zondag 6 oktober zwaaien honderden organisaties de deuren open voor Open Bedrijvendag. Ook enkele VCK-leden geven je een rondleiding achter de schermen.

Inspiratie en ondersteuning over compliancy

Speel je een expliciete rol in de compliancy en/of regulatory affairs van je organisatie? Dan kan je voortaan terecht in de Compliancy Club, een nieuwe service voor leden van het VCK.
Het kwaliteitsteam van Materialise

Werken aan kwaliteit bij Materialise

Ontdek hoe het kwaliteitsteam van Materialise mee de schouders zet onder innovatie in 3D-printing bij Materialise, een internationaal en snelgroeiend succesverhaal.