Mijn artikels

Subscribe to Kwinta.be

Zet je opleiding in de kijker

Al 6 opleidingen, waaronder de master Engineering Science, de bachelor Handelswetenschappen en de bachelor Vroedkunde, hebben interesse getoond in de Kwinta Bachelor, Master en PhD Award 2017.

Fotoverslag Kwinta sessie goede praktijken

Het netwerk kwam dinsdag bijeen voor de Kwinta-sessie met 3 goede praktijken. Bekijk het fotoverslag.

3 goede kwaliteitspraktijken onder de loep

Een tool om continu te verbeteren bij Swissport, Q-partners bij het Zorgbedrijf Antwerpen en een systeem om de competenties van je werknemers aantoonbaar te maken: dat zijn de 3 cases die 3 leden van het VCK-netwerk in de Kwinta sessie van mei voorstelden.

Stel je vraag aan de Kwinta experts

Heb je een vraag over je strategie, bepaalde normen of een tool voor kwaliteitsmanagement? Dan helpen de Kwinta experts je voortaan graag verder.

De wereld op zijn kop? Ceo's eisen duurzaam regeerakkoord

De ceo's van 15 Nederlandse bedrijven roepen politici op om een duurzaam regeerakkoord op papier te zetten dat duurzaam ondernemerschap beloont en zo groene, economische groei bevordert. Krijgt hun initiatief navolging elders in Europa?

Quastion: het antwoord op (bijna) al uw vragen over kwaliteit

Quastion is een divisie van Qplus consult die gespecialiseerde GxP (zoals GMP, GDP, GCP en GVP) trainingen en seminaries voor de (bio-) farmaceutische industrie evenals trainingen voor persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld time management) levert.

Wat kan je fysiek doen om beter om te gaan met stress

Stress is iets waar we allemaal mee te maken hebben, elke dag opnieuw. En het heeft zijn nut, het maakt dat we dingen doen.

Goed gelezen in april

Een selectie van artikels over jobcrafting, productief falen, mvo en klagen over het werk die je niet mag gemist hebben.

Nieuw dossier focust op Chinese kwaliteitsrevolutie

China rijdt stilaan de achterstand met het westen dicht op vlak van kwaliteit. Dat betekent onvermijdelijk meer, nieuwe en betere concurrentie uit China.

Koninklijk bezoek voor Wase Werkplaats

Maatwerkbedrijf en Kwinta-lid Wase Werkplaats vzw heeft vorige week bezoek gekregen van koning Filip en koningin Mathilde.