Ontdek hoe je de kwaliteitscultuur beïnvloedt

Wat kan je als leider doen om de (kwaliteits)cultuur te beïnvloeden? Dat ontdek je tijdens een workshop onder leiding van Ben Barbé, VP Strategy and Business Improvement Management bij J&J, tijdens het VCK congres.

Vertrekkende van een gedeeld begrip van cultuur en kwaliteitscultuur gaan we uit verhalen succesfactoren bepalen.

De deelnemers van de workshop gaan kijken hoe onze hersenen informatie verwerken en hieruit inzichten creëren die je als leider zelf kunt uitvoeren.

Er is ruimte om deze inzichten vast te leggen in een persoonlijk actieplan.

Het VCK congres vindt plaats op 21 november bij Radisson Blu Astrid Hotel in Antwerpen en is gratis voor leden.

Schrijf je nu in

Delen via

Verwante artikelen

Hoe digitalisering kwaliteitscultuur kan ondersteunen

Sinds W. Edwards Deming stelde: "Kwaliteit is ieders verantwoordelijkheid", hebben kwaliteitsexperts veel energie gestoken in het toepassen van dit idee in hun bedrijf. Wat zijn de resultaten vandaag de dag?

"Commitment moet van medewerkers zelf komen"

"Leidinggevenden moeten begrijpen wat de cultuur is in een organisatie vooraleer ze een kwaliteitscultuur kunnen creëren", vindt Sonja Van Acker van Lloyd's Register. "Ze moeten faciliteren en sturen, maar het commitment moet van de medewerkers zelf komen."
Henk Deprez

Kwaliteitscultuur: geloof of wetenschap?

‘Onze medewerkers zijn niet betrokken’, ‘er is onvoldoende kwaliteitsbewustzijn’, ‘we moeten dringend iets doen aan onze kwaliteitscultuur’:  Het zijn de vaak gehoorde noodkreten van managers, die als dagelijkse opdracht hebben om een product of dienst van maximale kwaliteit af te leveren.