Oproep kandidaten Kwinta Business Excellence Award

Ken je iemand die zich dagelijks inzet voor een verbetertraject en de daaruit vloeiende business excellence? Of beter nog: ben je zélf zo iemand?

Dan maak je kans op de Kwinta Business Excellence Award 2019, de jaarlijkse award van het Vlaams Centrum voor Kwaliteit waarmee we business excellence erkennen en cultiveren.

Stel je kandidaat >>


Stel jezelf, jouw team of een collega kandidaat en wie weet treed je dit jaar in de voetsporen van Continental Automotive Benelux, ATF Wegenbouw, AZ Maria Middelares, Durabrik Bouwbedrijven,...

Stuur ons vrijblijvend je gegevens door. Daarna houden we je op de hoogte van het verdere verloop van het nominatieproces.

Delen via

Verwante artikelen

Mieke Frijters

VCK-lid Mieke Frijters in de prijzen

Mieke Frijters, zaakvoerder van ATF wegenbouw in Zandvliet, heeft woensdagavond de "Womed Award" in de wacht gesleept, de prijs voor de beste onderneemster van het jaar.

Achter de schermen bij Continental Automotive Benelux

Tijdens de eerste Kwinta sessie van het jaar gaan we op bezoek bij Continental Automotive Benelux. Quality Manager Bart Ceulemans doet zijn Business Excellence-project uit de doeken en geeft je een blik achter de schermen.

Business excellence bekroond bij Continental Automotive

Bart Ceulemans, Quality Manager bij Continental Automotive Benelux, wint de Kwinta Business Excellence Award 2018 met een project waarin kwaliteit in elk proces en product ingebakken zit.