Veilig en duurzaam met DNV GL

DNV GL is een van 's werelds grootste certificerende instelling en helpt organisaties overal ter wereld bij het optimaliseren van de bedrijfsprestaties met behulp van certificering, verificatie, assessments en training.

Als certificerende instelling heeft DNV GL Business Assurance wereldwijd ruim 70.000 certificaten afgegeven. "We staan dan ook bekend om onze sterke betrokkenheid bij veiligheid, kwaliteit en milieuzorg. We zijn sinds jaar en dag ‘preferred partner’ op het gebied van certificering, zowel voor tal van Fortune 500-bedrijven als voor kmo's."
 
DNV GL helpt klanten waarde te creëren bij het inspelen op economische, maatschappelijke en milieugerelateerde behoeften in de wereld om hen heen. Ze helpen hen ook de prestaties van hun organisatie, producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketen te optimaliseren met behulp van certificering, verificatie, assessment en training.

Duurzaamheid in alles

DNV GL neemt de kwaliteit en integriteit van haar medewerkers en dienstverlening naar haar klanten uiterst serieus. Bij de samenwerking met haar klanten richt DNV GL zich niet alleen op hun uitdagingen van vandaag, maar kijken de medewerkers ook met een bredere blik naar de toekomst: "Onze strategie is gericht op het integreren van Duurzaamheid in alles wat we doen."
 
Het bedrijf realiseert deze strategie door de diensten die ze leveren, zowel vandaag als in de toekomst: "Hiermee geven we uiting aan de visie van DNV GL op een veilige en duurzame toekomst. Elke dag weer helpen we onze klanten bij het realiseren van duurzame bedrijfsprestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders. Zo maken we de wereld elke dag weer een stukje veiliger, slimmer en duurzamer."

Meer informatie vind je terug op de website van DNV GL

Delen via

Reactie

Plaats ook op: