Voorbij de grens van kwaliteit?

Is kwaliteit een eindpunt of een startpunt? Of beiden? Gaat kwaliteit vooraf aan effectiviteit en efficiëntie of komt het er uit voort? Of zijn dit de verkeerde vragen?

In een workshop tijdens het congres gaat Jos Borremans, Senior specialist organizational Development/leadership bij Volvo Car Gent, op speurtocht naar de antwoorden.

Borremans zal niet alleen stilstaan bij de veranderende identiteit van kwaliteit, maar gaat met de deelnemers ook dieper in op het doorbraakpotentieel van kwaliteit door het in het licht van innovatie te zien en omgekeerd.

Via exploratie, voorbeelden en de Volvo case, ervaringsuitwisseling, toepassing en bevraging proberen we onszelf wat te innoveren en aan belemmeringen voorbij te gaan.

Schrijf je nu in

Het VCK congres vindt plaats op donderdag 29 november bij BluePoint Antwerpen (het vroegere ALM). Deelname is gratis voor onze leden, schrijf je vooraf in.

VCK congres 2018

Delen via

Verwante artikelen

Kwaliteit en compliance verzekeren via effectief informatiemanagement

Ronny Timmermans, CEO en Managing Director van Xenit, stelt tijdens een presentatie op het VCK congres scherp op de cruciale rol die intelligent informatiemanagement heeft veroverd in bedrijfsprocessen en de digitale transformatie van bedrijven.

Tools voor een innovatieve procesoptimalisatie

Een innovatieve procesoptimalisatie waarbij de kwaliteitsdienst achter de knoppen zit, demonstreert hoe kwaliteit en innovatie elkaar kunnen versterken.

Gezocht: boekentips over kwalitatieve innovatie/innovatieve kwaliteit

Heb je recent boeken gelezen die je innovatief deden denken over kwaliteit? Of boeken die je inspireerden over kwalitatieve innovatie?

Reactie

Plaats ook op: