Medewerkers

Johan Vermeersch

Voorzitter Raad van Bestuur

In het VCK-voorzitterschap ziet Johan Vermeersch een bevestiging van zijn visie op ondernemen. Hij is ervan overtuigd dat kleinschalige bedrijven een belangrijke voedingsbodem zijn voor een bloeiende nijverheid, en dat kwaliteitsvol en duurzaam ondernemen nodig is.


An KintAn Kint

Directeur – an [dot] kint [at] vck [dot] be – tel: +32 3 201 14 55

An Kint is directeur van het Vlaams Centrum voor Kwaliteit, waar ze in 2013 begon als project manager. An is historicus van opleiding en behaalde een doctoraat aan de Columbia University. Daarna ging ze aan de slag bij verschillende organisaties en in het hoger onderwijs.


Nico BoonsNico Boons

Nico Boons is Community Builder bij het Vlaams Centrum voor Kwaliteit - nico [dot] boons [at] vck [dot] be - tel: +32 495 52 08 02


Katelijne KnaepsKatelijne Knaeps

Katelijne Knaeps is relatiebeheerder bij het Vlaams Centrum voor Kwaliteit - katelijne [dot] knaeps [at] vck [dot] be - tel: +32 3 201 14 50


AnneliesAnnelies Pieters

Office Manager - annelies [dot] pieters [at] vck [dot] be  - tel. +32 3 201 14 54

Annelies Pieters is Office Manager en verdiende haar sporen als Medical Management Assistant bij Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Annelies organiseert de VCK-activiteiten, zoals de sessies, het congres, coachings,... Verder staat ze in voor het algemeen secretariaat en het ledenbeheer.


BartBart Vanacker

Content manager – bart [dot] vanacker [at] vck [dot] be – tel: +32 3 201 14 53

Bart Vanacker stippelt als content manager de digitale aanwezigheid van het VCK uit. Hij werkte voorheen ondermeer bij Erasmushogeschool Brussel, MO*magazine en De Standaard Online.